Vacature: Consultant

WORD JIJ CONSULTANT VAN MSA NL?

Als Consultant van MSA Nederland word jij als expert gekoppeld aan een aantal aangesloten studentenverenigingen. Jij onderhoudt direct contact met aangesloten verenigingen en adviseert hen in hun ontwikkeling. Deze rol geeft je de mogelijkheid om jouw bestuurlijke expertise in te zetten om verenigingen te versterken.

 

Hoofdtaken:

Als consultants ben je de schakel tussen de aangesloten verenigingen en MSA NL. Gedurende een bestuursjaar krijgt elke studentenvereniging een consultant vanuit MSA NL geleverd, die als contactpersoon zal fungeren. Hierbij heb je twee hoofdtaken:

  • Consultants zijn verantwoordelijk voor de communicatie van de plannen en keuzes van het bestuur van MSA NL richting de desbetreffende vereniging. Andersom communiceren consultants ook de wensen, behoeften en hulpvragen van de vereniging naar het MSA NL bestuur.
  • Consultants zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van de studentenvereniging. Verenigingen kunnen de consultants raadplegen voor hulp of wanneer zij behoefte hebben aan een training. In overleg met de MSA Academie zorgen de consultants dat de verenigingen passende hulp krijgen. Indien consultants zelf trainingen willen geven worden zij hiervoor ingezet door de MSA Academie.

 

Criteria. Jij bent/hebt..

  •  … minimaal 2 jaar ervaring als bestuurs- en/of RvA-/RvT-lid bij een islamitisch geïnspireerde studentenvereniging of MSA NL.
  • … HBO/WO student OF young professional, max 5 jaar afgestudeerd.
  • … een minimale tijdsbesteding van 4 uur per week. Een dubbele bestuursfunctie is mogelijk.

 

Wie is MSA NL

Moslimstudenten Associatie Nederland is een koepelorganisatie die islamitisch geïnspireerde studentenverenigingen door geheel Nederland met elkaar verbindt. MSA NL streeft ernaar de moslimstudentengemeenschap te versterken op religieus, academisch en professioneel vlak. Dit doet zij door alle aangesloten verenigingen te ondersteunen in hun ontwikkeling, een eenheid te vormen onder de moslimstudenten(verenigingen) en de belangen van de Nederlandse moslimstudent te behartigen.

 

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een online vragenlijst en eventueel een sollicitatiegesprek. In de online vragenlijst kan je informatie kwijt over je achtergrond, ervaringen en motivatie. Nadat de nieuwe bestuursleden zijn gekozen (31 mei) en deadline voor de sollicitaties van teamleden is verstreken(30 juni), zullen zij contact opnemen met de sollicitanten voor hun team. Jouw teamleider zal contact met je opnemen om jouw sollicitatie met je door te nemen.

 

Bijdragen aan MSA NL?

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van moslimstudentenverenigingen en de belangenbehartiging van moslimstudenten op nationaal niveau? Voldoe je aan de criteria? Solliciteer dan op onderstaande knop te drukken.

Dit kan tot 30 juni 2020

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@msanl.nl