Vacature: Teamlid Marketing

WORD JIJ TEAMLID MARKETING VAN MSA NL?

Als Teamlid Marketing heb jij een directe impact op de branding en marketing van MSA NL. In deze rol werk je samen met de gehele organisatie en krijg je alle ruimte om je creatieve skills en strategische kennis in te zetten.

 

Hoofdtaken:

  • Samen met je teamleden ben jij verantwoordelijk voor de marketingstrategie van MSA NL en voor het leveren van marketing- en branding gerelateerde diensten aan de organisatie. Je bent hiervoor in continue samenwerking met het bestuur en alle teams. Taken die binnen het team verdeeld worden:
    • Het uitdenken van algehele marketing- en brandingstrategie van de organisatie
    • Het beheren van de social media kanalen van de organisatie – Graphic design
    • Ruimte voor andere initiatieven
 

Criteria. Jij bent/hebt..

  • .. HBO/WO student OF young professional, max 5 jaar afgestudeerd.
  • .. een minimale tijdsbesteding van 4 uur per week. Een dubbele bestuursfunctie is mogelijk.
 

Wie is MSA NL

Moslimstudenten Associatie Nederland is een koepelorganisatie die islamitisch geïnspireerde studentenverenigingen door geheel Nederland met elkaar verbindt. MSA NL streeft ernaar de moslimstudentengemeenschap te versterken op religieus, academisch en professioneel vlak. Dit doet zij door alle aangesloten verenigingen te ondersteunen in hun ontwikkeling, een eenheid te vormen onder de moslimstudenten(verenigingen) en de belangen van de Nederlandse moslimstudent te behartigen.

 

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een online vragenlijst en eventueel een sollicitatiegesprek. In de online vragenlijst kan je informatie kwijt over je achtergrond, ervaringen en motivatie. Nadat de nieuwe bestuursleden zijn gekozen (31 mei) en deadline voor de sollicitaties van teamleden is verstreken(30 juni), zullen zij contact opnemen met de sollicitanten voor hun team. De secretaris zal contact met je opnemen om jouw sollicitatie met je door te nemen.

 

Bijdragen aan MSA NL?

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van moslimstudentenverenigingen en de belangenbehartiging van moslimstudenten op nationaal niveau? Voldoe je aan de criteria? Solliciteer dan door onderstaande formulier in te vullen. 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@msanl.nl